Palvelut

Meikkauspalvelut

Meikit juhlaan, arkeen, häihin, kuvauksiin, näytöksiin tai mihin vaan. Kaunis ja toimiva meikki sopii kantajalleen täydellisesti tehden olon itsevarmaksi ja säteileväksi ja kestää tarpeen tullen vaikka seuraavaan aamuun.

  • Kevyt meikkaus
  • Juhlameikki
  • 
Häämeikki 
  • Kuvausmeikki ym. erikoistyöt


Kiireellisimmissä asioissa toivomme yhteydenottoa puhelimitse P. 044 311 0107.
Sähköposteihin ja viesteihin pääsemme vastaamaan yleensä viiveellä.

Meikkikoulu

Jokaiselle joka haluaa oppia tekemään kauniin ja kestävän meikin itse itselleen tai vaan päivittää muuten vain meikkaustaitojaan. Mahdollisuus varata omalle ryhmälle tai yksin. Avoimia meikkikouluja joihin osallistujat otetaan ilmoittautumis-järjestyksessä järjestetään eri teemoilla, niistä ilmoitetaan nettisivuilla ja facebookissa.

Meikkikoulu ryhmälle
Soita ja kysy lisää!

Meikkikoulu yksityisesti

Tiedustelut ja varaukset:
Tiina Lamberg
P. 044 311 0107
info@tiinalamberg.fi

Kiireellisimmissä asioissa toivomme yhteydenottoa puhelimitse.
Sähköposteihin ja viesteihin pääsemme vastaamaan yleensä viiveellä.

 

Ripsien- ja kulmien käsittelyt
Kulmien värjäys ja muotoilu


Kauniit ja oikean malliset kulmakarvat kehystävät katseen ja kohottavat ilmettä. Kulmakarvoilla viestitään erilaisia tunnetiloja joten on tärkeää että kulmat istuvat kantajalleen niin tyylillisesti kuin huomioiden kasvojen muodon ja lihaksiston. Kokenut kulmakarvastylisti osaa lukea kasvolihasten liikettä ja sovittaa kulmat niin että parhaat puolet pääsevät esiin. Kulmien kestovärjäys ja muotoilu.

Istutusripset - Ripsipidennykset ja volyymiripset
Ammattitaidolla ja laadukkailla tuotteilla toteutetut ripsien istutukset näyttävät upealta ja kestävät hyvänä 3-5 viikkoa oli sitten kyseessä pidennys, tuuhennos tai vaan kevyt korostus. Myös näissä on tärkeätä stailata ja mitoittaa ripset kantajalleen sopivaksi parhaan toimivuuden saavuttamiseksi.

Ripsienpidennys/volyymiripset
Luonnonripsien tuuhennos

Ripsihuollot
- Pikahuolto 30 min
- Huolto 60 min
- Huolto 90 min

Ripsien kestotaivutus
Kestävä ja kaunis taivutus suorille tai alaspäin kääntyville ripsille. Kesto n. 3-5 viikkoa.

 

Ripsien kestovärjäys
Kestävä väri ripsiin 3-5 viikoksi. Värjää oman ripsen, ei tuuhenna tai paksunna.

Maxcara-kestomaskarakäsittely
Kestomaskara on täysin uudenlainen ripsikäsittely, jolla saa näyttävyyttä ja väriä ripsille mutta lopputulos on luonnollinen. Ripsiin ei laiteta lisäyksiä, ainoastaan päällystetään, joten käsittely ei vahingoita eikä rasita ripsiä. Käsittelyllä on siis näyttävämpi lopputulos kuin kestovärjäyksellä mutta luonnollisempi kuin ripsienpidennyksillä. Paras lopputulos asiakkaille joilla on normaalit tai pitkät ripset.